dilluns, 2 de juny del 2008

COMUNICAT PELS FETS DEL PROCÉS DE PREINSCRIPCIÓ

AMPA ESCOLA BRESSOL MUNICIPAL EL PATUFET
COMUNICAT PELS FETS DEL PROCÉS DE PREINSCRIPCIÓ

Davant dels fets esdevinguts durant el procés de preinscripció i posterior sorteig de desempat, la Junta de l’AMPA vol fer públic el següent comunicat:

1) La responsabilitat del procés de preinscripció és de l’Ajuntament, i és l’Ajuntament el que ha de vetllar perquè les normes que regeixen el procés de preinscripció es compleixin.
2) Segons el decret 349/2008 de la Generalitat de Catalunya, el sorteig s’hauria d’haver fet abans del dia 28 de maig, tal com marca l’annex 5 d’aquest decret i que reproduïm textualment:
Annex 5
Sorteigs públics per determinar l'ordenació de sol•licituds
Llars d'infants
En el cas que els ajuntaments estableixin un calendari propi, faran pública la data del sorteig abans del dia 18 d'abril, al mateix temps que la resta del calendari.
En els casos que l'ajuntament corresponent no estableixi un calendari propi, el sorteig públic es realitzarà a cada centre, entre el 23 i 27 de maig, en el lloc, data i hora que cada centre determini. Aquests llocs, dates i hores es faran públics al tauler d'anuncis del centre abans del 5 de maig.

3) La validació dels expedients, així com la seva justa puntuació, correspon a l’Ajuntament, per la qual cosa la validació dels expedients s’hauria d’haver fet abans del sorteig, tal com marca la normativa.
4) El sorteig que es va fer el dia 28 de maig per extreure el número de desempat va ser totalment transparent i amb tots els números dels expedients dins la urna. Va ser una de les mares allà presents qui va extreure aquest número.
5) Que la llista final dels expedients publicada amb la seva puntuació definitiva no afecta al sorteig, ja que no es va canviar cap número de expedient.

Sant Quirze del Vallès, a 2 de juny de 2008.

La Junta directiva